وقت سفارت هلند

بدون شک هلند یکی از محبوب‌ترین کشورهای اروپایی است. کشوری که با لاله‌های زیبایش شهرت دارد. لاله‌های رنگارنگی که می‌توانید در باغ گل خارق العاده کوکنهف مشاهده کنید. دوچرخه سواری در خیابان‌های هموار و تماشایی آمستردام از جمله تفریحات محبوب این پایتخت اروپایی محسوب می‌شود. اگر به آثار هنری و موزه‌های نقاشی علاقه مند باشید و ونگوگ هنرمند محبوب شما باشد می‌توانید در آمستردم به موزه ونگوگ رفته و بزرگترین مجموعه آثر این هنرمند نامی را ببینید. همانطور که مشخص است، هلند و پایتخت آن آمستردام برای هر سلیقه‌ای جاذبه‌ای برای ارائه دارد. همین موجب شده آمستردام یکی از پربازدیدترین پایتخت‌های اروپایی باشد. اگر شما هم علاقه‌مند هستید به این کشور زیبا سفر کنید باید اطلاعات دقیقی درباره اخذ ویزای هلند داشته باشید. در مرحله اول لازم است بدانید چگونه وقت سفارت هلند بگیرید.

گل‌های لاله هلند، وقت سفارت هلند

گل‌های لاله رنگارنگ هلند یکی از جاذبه‌های محبوب این کشور در فصل بهار به شمار می‌رود.

مراحل گرفتن وقت سفارت هلند

در ابتدا به شما پیشنهاد می‌کنیم اخذ ویزای هلند را به کارشناسان باتجربه شرکت ساحل شنی درخشان بسپارید تا با اطمینان بیشتری برنامه سفر به هلند خود را بریزید. ما به شما کمک می‌کنیم در سریع‌ترین زمان ممکن وقت سفارت هلند بگیرید و برای مصاحبه و ارائه مدارکتان آماده شوید.

ویزای هلند نیز از نوع شینگن است و تمامی قوانین و قواعدی که برای اخذ ویزای شینگن باید مورد توجه قرار بگیرد درباره ویزای هلند نیز صدق می‌کند. بنابراین لازم است ابتدا درباره انواع ویزای شینگن اطلاعات کسب کنید تا بهتر بدانید باید چه مدارکی همراه خود به سفارت ببرید و فرم تقاضانامه خود را چطور پر کنید.

در مرحله اول برای گرفتن وقت سفارت هلند باید به سایت سفارت هلند مراجعه کنید و فرم تقاضانامه ویزا را پر کنید. پرکردن این فرم را بی اهمیت نشمارید و تمامی توضیحات لازم و مورد نیاز را به درستی پر کنید چرا که این فرم یکی از مدارکی است که باید برای اخذ ویزای شینگن ارائه کنید و در آن هدفتان از سفر و اطلاعات شخصی خود را ارائه دهید. بنابراین معمولا توصیه می‌شود این کار را به افراد خبره و با تجربه بسپارید تا نسبت به صحت اطلاعات و درست پر شدن فرم تقاضانامه اطمینان حاصل کنید. پس از تکمیل فرم تقاضانامه به شما اطلاعاتی مبنی بر تاریخ و ساعت مراجعه به سفارت ارائه می‌شود. بنابراین در قدم اول شما توانسته‌اید وقت سفارت هلند بگیرید و حالا باید سراغ جمع آوری مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن هلند بروید.

این نکته را نیز در نظر داشته باشید، پروسه بررسی مدارک و اخذ ویزای شینگن ممکن است هفته‌ها طول بکشد. بنابراین معمولا یک بازه زمانی سه ماهه برای آن در نظر گرفته می‌شود. با توجه به این بازه زمانی، اگر تصمیم به سفر به هلند دارید بهتر است سه ماه پیش‌تر از سفرتان نسبت به گرفتن وقت سفارت هلند اقدام کنید تا به موقع به سفر خود برسید.

چطور ویزای هلند بگیریم؟

همانطور که پیش‌تر گفته شد، اولین قدم در اخذ ویزای هلند، گرفتن وقت سفارت هلند است. پس از اینکه مراحل گرفتن وقت سفارت هلند را طی کردید باید در روز و ساعت گفته شده همراه با مدارکی که باید برای ویزای مورد نظرتان جمع آوری می‌کردید در سفارت به منظور مصاحبه و انگشت نگاری حضور پیدا کنید. مدارکی که باید در این روز بهمراه داشته باشید شامل موارد زیر می‌شود:

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن هلند

  • گذرنامه (باید دقت داشته باشید گذرنامه شما از تاریخ سفرتان باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد و حداقل ۲ صفحه آن همچنان خالی باشد)
  • دو قطعه عکس رنگی جدید تمام رخ با پس زمنیه سفید
  • اصل شناسنامه و کارت ملی (این مدارک در سفارت باقی نمی‌ماند فقط بعنوان مدارک شناسایی در روز مصاحبه ارائه می‌شود.)
  • تمکن مالی و پرینت حساب ۶ ماهه
  • رضایتنامه رسمی والدین بری افرادی که زیر سن قانونی هستند.
  • داشتن دعوتنامه برای حضور در رویدادهای خاص یا جلسات با شرکت‌های بین المللی الزامی است.
  • دانشجویان می‌بایست گواهی اشتغال به تحصیل خود را همراه مدارکشان داشته باشند. همچنین این افراد نیز نیاز به تمکن مالی دارند که در صورتیکه خود فرد قادر به ارائه این مدرک نباشد یکی از اعضای خانواده یا والدین می‌توانند بعنوان اسپانسر معرفی شوند.
  • ارائه مدارک شغلی از جمله فیش حقوقی، نامه اشتغال به کار با سربرگ رسمی و مهر شرکت، بیمه و مدارکی که تضمین کند مسافر قادر به پرداخت هزینه‌های سفر خود است، همانند پرینت حساب بانکی، الزامی است.
  • اعضای هیئت علمی می‌بایست کارت عضویت خود ر ارائه کنند.
  • رائه پروانه مطب و کارت نظام پزشکی برای پزشکان می‌تواند امتیاز محسوب شود.
  • تاجران و کارفرمایان مشاغل آزاد می‌توانند پروانه کسب، مدارک پرداخت مالیات و یا کارت بازرگانی خود را ارائه کنند.
  • بلیط رفت و برگشت به مقصد یکی از شهرهای هلند، همراه با ووچر هتل. لازم به ذکر است این مدارک می‌بایست مدت زمان اقامت شما در هلند را مشخص کند بنابراین داشتن بلیط برگشت الزامی است.
  • بیمه مسافرتی برای مواقع ضروری در سفر. مشاورین ما به شما راهنمایی خواهند کرد سقف این بیمه چقدر است و چطور می‌توانید آن را تهیه کنید.
  • هزینه ویزای شینگن هم به صورت نقدی هم از طریق کارت قابل پرداخت است.

نکته مهمی که باید مد نظر داشته باشید این است که تمامی مدارک شما برای ارائه به سفارت باید توسط دارالترجمه به طور رسمی ترجمه شده و مهر دادگستری داشته باشد. ما در شرکت ساحل شنی درخشان در زمینه ترجمه مدارک نیز می‌توانیم شما را همراهی کنیم.

جمع بندی

هلند یکی از مقاصد محبوب گردشگری است که برای سفر به آن باید جهت اخذ ویزای شینگن اقدام کنید. مرحله اول گرفتن ویزای شینگن هلند نیز گرفتن وقت سفارت هلند است. تمامی مراحل گرفتن وقت سفارت، جمع آوری و ترجمه مدارک می‌تواند پروسه پیچیده و زمانبری باشد، اما ما در ساحل شنی درخشان این مسیر را برایتان هموارتر خواهیم کرد و در تلاشیم تا ویزای شینگن و وقت سفارت هلند را در کمترین زمان ممکن برای شما اتخاذ کنیم.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هفده =