وقت سفارت فرانسه

کشور فرانسه نیازی به معرفی ندارد، کشوری شناخته شده و پربازدید در اروپا که با برج ایفل و موزه لوورش شهرت دارد. پاریس، پایتخت این کشور، مقصد محبوب اغلب گردشگران جهان است، شهری که آن را با نام شهر نور می‌شناسند. حتما شما هم در حالیکه خط به خط این مطلب را می‌خوانید در دل هوای سفر به پاریس را دارید. چه کسی بدش می‌آید یکی از زیباترین و پرجاذبه‌ترین شهرهای جهان را از نزدیک ببیند؟ اگر شما نیز از تماشای تصاویر شهرهای فرانسه و زیبایی‌های آن خسته شده‌اید و تصمیم دارید به این کشور بروید و تمام تصاویری که دیدید را اینبار از نزدیک مشاهده کنید، لازم است اطلاعات کافی درباره سفر به فرانسه داشته باشید. مهم‌ترین آن گرفتن ویزای فرانسه است که قدم اول آن با گرفتن وقت سفارت فرانسه آغاز می‌شود.

ما شما را در مسیر گرفتن وقت سفارت فرانسه و ویزای فرانسه هدایت می‌کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

برج ایفل یکی از جاذبه‌های محبوب گردشگری در فرانسه به شمار می‌رود که در شهر پاریس واقع شده است.

برج ایفل یکی از جاذبه‌های محبوب گردشگری در فرانسه به شمار می‌رود که در شهر پاریس واقع شده است.

هر آنچه باید درباره وقت سفارت فرانسه بدانید

اولین مرحله در اقدام برای اخذ ویزای فرانسه گرفتن وقت سفارت فرانسه است. برای این کار کافیست فرم تقاضانامه خود را روی سایت سفارت فرانسه پر کنید. در این فرم اطلاعات شخصی شما و اطلاعاتی درباره هدفتان از سفر و نوع ویزایی که می‌خواهید از شما درخواست می‌شود. بنابراین ابتدا لازم است اطلاعات کاملتری درباره ویزای فرانسه بدانید. فرانسه نیز عضو شینگن است بنابراین تمامی قوانینی که سایر کشورهای ین حوزه هنگام ارائه ویزای شینگن دارند توسط فرانسه نیز رعایت می‌شود. برای اینکه هنگام پر کردن فرم تقاضانامه به مشکل برخورد نکنید بهتر است ابتدا با انواع ویزای شینگن آشنا شوید تا بدانید برای کدام ویزا اقدام می‌کنید. ما همین ابتدای کار به شما پیشنهاد می‌کنیم گرفتن وقت سفارت فرانسه را به کارشناسان با تجربه شرکت ساحل شنی درخشان بسپارید چرا که این افراد بارها این پروسه را طی کرده‌اند و خیلی سریع می‌توانند به شما کمک کنند فرم تقاضانامه را پرکرده و وقت سفارت فرانسه را بگیرید.

پس از پرکردن این فرم اولیه، اطلاعاتی مبنی بر مراجعه حضوری شما در روز و ساعت خاصی به شما ارائه می‌شود. این زمان ممکن است دو هفته یا حتی یک ماه آینده باشد. نوبت شما بستگی به میزان شلوغی سفارت و مراجعه افراد دیگر دارد. دقت داشته باشید که اگر به صورت خانوادگی سفر می‌کنید باید این فرم تقاضانامه را جداگانه برای هر فرد پر کنید. وقتی که روز و ساعت مراجعه حضوری و مصاحبه با شما مشخص شد باید مدارک لازم برای ارائه به سفارت را جمع آوری کنید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه

در قدم اول شما فرم تقاضانامه را پر کرده‌اید، این اولین مدرکی است که باید هنگام مراجعه به سفارت همراهتان داشته باشید. علاوه بر این نامه اولیه سایر مدارکی که برای بیشتر ویزاها بخصوص ویزای توریستی مورد نیاز است به شرح زیر خواهد بود:

  • اصل مدارک شناسایی- در روز مقرر اصل شناسنامه و کارت ملی خود را همراه داشته باشید. نیازی به ماندن این مدارک در سفارت نیست فقط جهت شناسایی استفاده خواهد شد.
  • پاسپورت – گذرنامه شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد. این ۶ ماه از تاریخ سفر شما محاسبه می‌شود بنابراین به این نکته دقت کنید شاید شما سه ماه پیش از سفر در حال اقدام جهت اخذ ویزا هستید. تاریخ سفر و اعتبار پاسپورتتان را پیش از هر چیزی بررسی کنید. همچنین ارائه پاسپورت‌های قبلی و ویزاهای کشورهای دیگری که به آن‌ها سفر کرده‌اید نیز الزامی است.

نکته: دقت داشته باشید پاسپورت شما باید حداقل ۲ برگه سفید داشته باشد.

  • تمکن مالی – پرینت حساب ۶ ماه گذشته که باید موجودی حداقلی خاصی داشته باشد. با توجه به ثابت نبودن نرخ دلار بهتر است این میزان موجودی را از کارشناسان ما در شرکت ساحل شنی درخشان جویا شوید.
  • سند ملکی به نام شخص
  • گواهی اشتغال به کار– افراد شاغل باید نامه‌ای با سربرگ شرکتی که در آن مشغول به کار هستند ارائه دهند. همچنین مدارک بیمه و میزان حقوق دریافتی نیز مورد نیاز خواهد بود.
  • گواهی اشتغال به تحصیل– دانشجویان می‌بایست مدارکی مبنی بر اشتغال به تحصیل خود ارائه دهند. همچنین دانشجو باید مدارکی مبنی بر اینکه قادر است خرج سفر خود را پرداخت کند ارائه دهد که اغلب این کار با اسپانسر شدن و ساپورت مالی یکی از اقوام و والدین صورت می‌گیرد.
  • دو قطعه عکس جدید با پس زمینه سفید
  • بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای فرانسه. دقت داشته باشید که شما با ارائه این مدرک مشخص می‌کنید چه مدت در فرانسه حضور خواهید داشت. بنابراین ارائه رزرو بلیط برگشت شما نیز الزامی است.
  • برگه رزرو هتل به مدت زمان اقامت. اگر نزد یکی از دوستانتان می‌مانید شرایط اقامت شما متفاوت خواهد بود و باید مدارک دیگری مبنی بر اینکه جایی برای ماندن دارید ارائه دهید. برای اینکه اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید ما در ساحل شنی درخشان شما را راهنمایی خواهیم کرد.
  • دعوتنامه رسمی – افرادی که برای حضور در رویدادی خاص به فرانسه سفر می‌کنند می‌بایست دعوتنامه رسمی از شرکت یا سازمانی که می‌خواهند به آن مراجعه کنند ارائه دهند. سس
  • پرداخت هزینه صدور ویزا– این هزینه با توجه به سن متقاضی متفاوت است و می‌تواند به صورت نقدی یا کارتخوان ارائه شود.

چند نکته که باید درباره اخذ ویزای شینگن فرانسه و گرفتن وقت سفارت فرانسه بدانید

  1. تمامی مدارک شما باید به طور رسمی توسط دارالترجمه ترجمه شده باشد و مهر دادگستری داشته باشند.
  2. اندازه عکس باید ۵/۳ در ۵/۴ باشد و تصویر شما به طور واضح در عکس مشخص باشد.
  3. هنگام پر کردن فرم تقاضانامه اطلاعاتتان را با دقت وارد کنید، بخصوص شماره پاسپورت شما باید دقیق و صحیح وارد شود چرا که بعدا نمی‌توانید این اطلاعات را اصلاح کنید و ممکن است با مشکل برخورد کنید.
  4. همانطور که گفته شد ممکن است تا رسیدن نوبت شما در وقت سفارت فرانسه یک ماه طول بکشد، پس از ارائه مدارک نیز شما باید بین ۲ تا ۶ هفته منتظر بمانید تا نتیجه نهایی اعلام شود. بنابراین معمولا توصیه می‌شود سه ماه پیش از زمان سفرتان نسبت به گرفتن وقت سفارت فرانسه اقدام کنید تا در دیرترین حالت به موقع به سفرتان برسید.

جمع بندی

فرانسه مقصد محبوب مسافران جهان است، شاید کمتر کسی را بتوان دید که علاقه‌ای به سفر به فرانسه و دیدن پاریس تماشایی نداشته باشد. اگر شما نیز می‌خواهید این رویایتان به حقیقت بپیوندد پیش از اینکه بخواهید نسبت به گرفتن وقت سفارت فرانسه و جمع آوری مدارک جهت اخذ ویزای فرانسه اقدام کنید بهتر است با مشاورین با تجربه شرکت ساحل شنی تماس بگیرید تا با اطمینان بیشتری این مسیر را تا رسیدن به مقصد رویاییتان طی کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − دو =