چگونه وقت سفارت دانمارک بگیریم

سفر به اروپا در سالهای اخیر از محبوبیت بالایی بین گردشگران برخوردار شده است. کشورهای اروپایی، زیبایی‌های متفاوت و منحصر به فردی دارند که سفر به هر یک از این کشورها را لذتبخش و جذاب می‌سازد. اگرچه در اروپا اغلب کشورهایی نظیر فرانسه، ایتالیا و هلند از محبوبیت بیشتری برای سفر برخوردار هستند اما در این قاره کشورهای زیبا و تماشایی دیگری نیز وجود دارد که گاهی از نگاه گردشگران دور می‌ماند. دانمارک یکی از کشورهای زیبا و پر از جاذبه در شمال اروپا است که از جمله پرطرفدارترین کشورهای اسکاندیناوی نیز به شمار می‌رود. بنابراین سفر به دانمارک می‌تواند تجربه‌ای جدید و متفاوت نسبت به سایر کشورهای اروپایی باشد. دور تا دور این کشور زیبا را دریا احاطه کرده و این کشور فقط با کشور آلمان هم مرز است. اولین قدم برای سفر به دانمارک گرفتن وقت سفارت دانمارک است. در ادامه با مراحل این کار آشنا خواهید شد.

دانمارک از جمله کشورهای منطقه شینگن است بنابراین تمامی قوانینی که برای اخذ ویزای شینگن سایر کشورهای این منطقه وجود دارد در مورد ویزای دانمارک نیز صدق می‌کند. همچنین برای گرفتن وقت سفارت دانمارک نیز باید همان روال وقت سفارت‌های دیگر نظیر وقت سفارت فرانسه یا وقت سفارت بلژیک را طی کنید. اما مزیتی که می‌تواند اخذ ویزای شینگن از طریق دانمارک برایتان داشته باشد این است که اغلب سفارت‌هایی که خلوت‌تر هستند و درخواست کمتری دارند ممکن است وقت جلوتر و سریع‌تری به شما بدهند. بنابراین شاید گرفتن وقت سفارت دانمارک برایتان نسبت به گرفتن وقت سفارت آلمان راحت‌تر باشد.

سفر به دانمارک

کپنهاگ یکی از سرزنده‌ترین پایتخت‌های اروپا است، خانه‌های رنگارنگ کنار ساحل چشم انداز بی نظیری ایجاد کرده‌اند.

هر آنچه باید درباره وقت سفارت دانمارک بدانید

اگر قصد سفر به کشور دانمارک را دارید و پیش از این برای اخذ ویزای شینگن اقدام نکرده‌اید بهتر است برای اطمینان از درست انجام شدن مراحل اخذ ویزا ابتدا با افراد خبره در این زمینه مشورت کنید چرا که ممکن است یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک یا پر کردن فرم‌های ویزا موجب شود ویزای شینگن به شما تعلق نگیرد. مشاورین ما در ساحل شنی درخشان آماده اطلاع رسانی و کمک کردن شما در این مسیر هستند.

قدم اول برای اخذ ویزای شینگن دانمارک، گرفتن وقت سفارت دانمارک است. برای این کار باید ابتدا فرم تقاضانامه ویزا را از روی سایت سفارت دانمارک گرفته یا به صورت حضوری از سفارت دانمارک دریافت کرده و با دقت پر کنید. برای پر کردن این فرم نیز باید با انواع ویزای شینگن آشنا باشید تا بدانید برای کدام نوع ویزا اقدام می‌کنید. پس از پر کردن فرم تقاضا و ارسال آن، وقت سفارت دانمارک به شما اعلام می‌شود. این زمان می‌تواند دو هفته یا یک ماه پس از ارسال فرم باشد. در روز و ساعت مقرر باید همراه با مدارکتان در سفارت دانمارک واقع در تهران، خیابان شریعتی بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، پلاک ۱۰ جهت مصاحبه و انگشت نگاری حضور پیدا کنید.

هنگام مراجعه به سفارت دانمارک چه مدارکی بهمراه داشته باشیم؟

مدارکی که باید در وقت مصاحبه سفارت بهمراه داشته باشید بستگی به نوع ویزایی که اقدام کرده‌اید دارد. برای اینکه بدانید هر ویزا چه شرایطی دارد و چه مدارکی نیاز دارد با ما در ساحل شنی درخشان تماس بگیرید تا اطمینان حاصل کنید مدارک درستی جمع آوری کرده‌اید و برای ویزای درستی اقدام می‌کنید.

اما به طور معمول برای ویزای توریستی دانمارک باید مدارک زیر را بهمراه داشته باشید:

  • پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و دو صفحه سفید. پیشنهاد می‌کنیم اگر پاسپورت شما در ماههای پایانی خود است آن را تمدید کنید تا به مشکل برخورد نکنید.
  • مدارک شناسایی برای ارائه به سفارت دانمارک. همراه با اصل شناسنامه و کارت ملی به سفارت مراجعه کنید تا برای شناسایی شما مشکلی پیش نیاید.
  • دو قطعه عکس با پس زمینه سفید
  • پرینت حساب ۶ ماه گذشته. این پرینت حساب باید شرایط خاصی داشته باشد و مبلغ معینی در آن وجود داشته باشد. جهت اطلاع دقیق از این شرایط با ما در ساحل شنی درخشان به شماره ۰۲۱۵۷۹۳۸ تماس بگیرید.
  • دعوتنامه (در صورتیکه محل اقامت شما قرار است جایی غیر از هتل باشد و دوست یا فامیلی در این کشور دارید که در طول سفر در خانه آن‌ها اقامت می‌کنید)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای دانمارک. این گواهی مدت زمان اقامت شما در این کشور را نشان می‌دهد بنابراین باید حتما بلیط برگشت نیز داشته باشید.
  • رزرو هتل. تاریخ ورود و خروج شما باید با تاریخ رفت و برگشت بلیط همخوانی داشته باشد.
  • گواهی اشتغال به کار با سربرگ و مهر شرکت. این گواهی باید شامل اطلاعاتی از جمله تاریخ استخدام، سمت و مدت مرخصی فرد باشد. فیش حقوقی و بیمه نیز می‌توانند از جمله مدارک اضافی باشند که همراه می‌برید.
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای افرادی که هنوز در دانشگاه یا مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
  • بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو. برای اخذ بیمه مسافرتی نیز می‌توانید با ساحل شنی درخشان تماس بگیرید.
  • پرداخت هزینه بررسی مدارک به صورت نقدی یا کارت.
  • فرم تقاضانامه که برای گرفتن وقت سفارت دانمارک پر کردید.

لازم به ذکر است که تمامی مدارکی که به سفارت دانمارک ارائه می‌کنید باید به طور رسمی توسط دارالترجمه ترجمه شده باشد و مهر دادگستری داشته باشد. در زمینه ترجمه مدارک نیز می‌توانید از ما در ساحل شنی درخشان کمک بگیرید.

پیش از مراجعه به سفارت یک کپی از مدارک خود آماده کنید تا در صورت لزوم به سفارت ارائه دهید.

در نظر داشته باشید، پروسه بررسی مدارک جهت اخذ ویزای شینگن ممکن است کمی طولانی شود. هیچ زمان دقیقی برای گرفتن نتیجه این بررسی وجود ندارد و این می‌تواند از یک ماه تا سه ماه طول بکشد. بنابراین هنگام برنامه ریزی برای سفر به دانمارک حداقل سه ماه زمان برای پروسه گرفتن وقت سفارت دانمارک و بررسی مدارک در نظر بگیرید.

جمع بندی

اگر تا به حال به کشورهای اسکاندیناوی سفر نکرده‌اید، دانمارک می‌تواند انتخاب خوبی برایتان باشد. از آنجایی که دانمارک هم از جمله کشورهای حوزه شینگن است با اخذ ویزای این کشور می‌توانید به راحتی به مدت ۹۰ روز در کشورهای منطقه شینگن تردد کنید. در نظر داشته باشید، ممکن است مدارک مورد نیاز اخذ ویزاها در سفارت‌های مختلف کمی متفاوت باشد. بنابراین پیش از اقدام حتما نسبت به کامل بودن مدارکتان مطمئن شوید. این کار را می‌توانید با تماس با شرکت ساحل شنی درخشان انجام دهید یا به طور کل پروسه گرفتن وقت سفارت دانمارک و اخذ ویزای شینگن را به ما بسپارید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =