چگونه ویزای اتریش بگیریم

اتریش، که با نام رسمی جمهوری اتریش شناخته شده است، یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که در میان رشته کوه‌های مشهور آلپ واقع شده است. زبان رسمی مردم این کشور آلمانی است و پایتخت آن نیز وین نام دارد. شاید اتریش همانند سایر کشورهای اروپایی نظیر فرانسه، هلند یا ایتالیا بین گردشگران شهرت نداشته باشد اما همین امر موجب شده همانند یک نگین پنهان در اروپا باقی بماند. این کشور زیبا و کوهستانی را بیشتر بخاطر قلعه‌ها و کاخ‌های تاریخیش می‌شناسند. هرچند نمی‌توان از مناظر کوهستانی زیبا و طبیعت بکر آن نیز صرف نظر کرد. اتریش نیز جزو کشورهای منطقه شینگن است، بنابراین برای سفر به اتریش باید ویزای شینگن بگیرید. برای این کار در قدم اول باید بدانید چطور وقت سفارت اتریش بگیرید.

چطور وقت سفارت اتریش بگیریم؟

وین، پایتخت اتریش یکی از زیباترین شهرهایی است که می‌توانید در اتریش بازدید کنید. کاخ‌ها و قصرهای قدیمی این شهر نه تنها به خودی خود جذاب و تماشایی هستند بلکه منظره شهر را نیز متفاوت و چشم نواز کرده‌اند.

هر آنچه باید درباره وقت سفارت اتریش بدانید

قدم اول برای گرفتن ویزای شینگن اتریش گرفتن وقت سفارت اتریش است. گرفتن وقت سفارت اتریش نیز همانند گرفتن وقت سفارت فرانسه یا وقت سفارت بلژیک با مراجعه به سایت سفارت اتریش و پرکردن فرم تقاضانامه آغاز می‌شود. هرچند پیش از آن بهتر است با انواع ویزای شینگن آشنا باشید تا هم بهتر بتوانید مدارکتان را ارائه دهید هم برای پر کردن فرم تقاضانامه مورد نیاز خوهد بود. بنابراین اگر پیش‌تر نسبت به گرفتن ویزی شینگن اقدام کرده باشید این کار برایتان آسان‌تر خواهد بود. اما اگر اولین باریست که می‌خواهید نسبت به اخذ ویزای شنگن اقدام کنید شاید بهتر باشد ابتدا با کارشناسان با تجربه در این زمینه مشورت کنید تا بدون دردسر و مشکل بتوانید هم وقت سفارت اتریش بگیرید هم نسبت به جمع آوری مدارک لازم جهت ارائه به سفارت اقدام کنید.

مشاورین ساحل شنی درخشان آماده اطلاع رسانی و یاری رساندن به مسافرینی که قصد سفر به اتریش را دارند هستند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم در کمترین زمان ممکن وقت سفارت اتریش را برای مسافران بگیریم و برای گرفتن ویزای شینگن به آن‌ها کمک کنیم.

پس از اینکه فرم تقاضانامه را از روی سایت سفارت پر کردید تاریخ و ساعت مراجعه به سفارت اتریش به شما ارائه می‌شود. شما در این تاریخ باید با مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن مورد نظرتان جهت مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت اتریش واقع در تهران ، نیاوران ، خیابان باهنر ، خیابان مقدسی ، خیابان محمود احمدی زمانی ، کوچه میرولی ، پلاک ۸ مراجعه کنید.

دقت داشته باشید مشخص نیست چه زمانی برای مصاحبه به شما وقت داده شود، این زمان ممکن است از یک هفته آغاز شود یا به دلیل شلوغ بودن و پر بودن وقت سفارت به سه یا چهار هفته بکشد. مرحله بررسی مدارک نیز ممکن است تا ۶ هفته طول بکشد. بنابراین با توجه به این زمانبندی‌ها بهتر است حداقل سه ماه پیش از زمان سفرتان نسبت به گرفتن وقت سفارت اتریش اقدام کنید.

برای مراجعه به سفارت اتریش چه مدارکی همراه ببریم؟

بر اساس اینکه برای چه نوع ویزایی اقدام می‌کنید باید مدارک متفاوتی جمع آوری کنید. بنابراین پیش از جمع آوری مدارک و مراجعه به سفارت اتریش بهتر است با مشاورین با تجربه ساحل شنی درخشان مشورت کنید تا اطلاعات دقیق‌تری از نوع ویزا و مدارک مورد نیاز آن کسب کنید. اما به طور معمول برای اخذ ویزای توریستی اتریش مدارک زیر مورد نیاز است:

  • پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و حداقل دو صفحه خالی
  • پرینت حساب ۶ ماه گذشته. (با توجه به تغییر نرخ دلار بهتر است برای کسب اطلاعات دقیق درباره اینکه حداقل موجودی باید چه مقدار باشد با ما تماس بگیرید: ۰۲۱۵۷۹۳۸)
  • دو قطعه عکس پرسنلی در سایر ۵/۳ در ۵/۴ با پس زمینه سفید
  • گواهی اشتغال به کار برای کارمندان. این گواهی باید به زبان انگلیسی یا آلمانی و در سربرگ شرکت مورد نظر باشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان. این گواهی نیز باید ترجمه شده و رسمی باشد.

لازم به ذکر است افرادی که با گواهی اشتغال به تحصیل اقدام به اخذ ویزای شینگن اتریش می‌کنند می‌بایست همچنان تمکن مالی داشته باشند اما این بار این تمکن می‌تواند از طرف شخصی غیر از شخص اقدام کننده باشد و والدین می‌توانند هزینه‌های سفر وی را ساپورت کنند بنابراین این مدارک باید از سمت والدین ارائه شود.

  • ارائه مدرک رزرو هتل یا دعوتنامه اقامت در خانه دوستان و آشنایان.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای اتریش. از آنجایی که این مدارک جهت مشخص شدن مدت زمان اقامت شما در این کشور ارائه می‌شود حتما مدارک ارائه شده باید تاریخ آغاز و پایان داشته باشند. بنابراین داشتن بلیط برگشت الزامی است.
  • همراه داشتن مدارک شناسایی معتبر از جمله شناسنامه و کارت ملی نیز الزامی است. این مدارک در سفارت نمی‌مانند و ممکن است فقط جهت شناسایی شما ارائه شود.
  • فرم تقاضانامه که در ابتدا جهت گرفتن وقت سفارت اتریش پرکردید را همراه با مدارکتان ارائه کنید.

نکته: اگر به طور خانوادگی برای اخذ ویزای شینگن و گرفتن وقت سفارت اتریش اقدام می‌کنید، هر فرد باید به طور جداگانه فرم تقاضانامه را پر کند و همچنین حضور تمامی افراد برای مصاحبه در سفارت الزامی است.

  • تمامی مدارک باید به طور رسمی به انگلیسی یا آلمانی ترجمه شوند. شما می‌توانید برای ترجمه مدارک نیز از شرکت ساحل شنی درخشان کمک بگیرید.
  • بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو. برای گرفتن بیمه نامه مسافرتی با ما تماس بگیرید.
  • پرداخت هزینه رسیدگی به مدارک (بزرگسال ۶۰ یورو، کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان)

پس از ارائه مدارک، مصاحبه و انگشت نگاری باید منتظر بمانید. هیچ زمان دقیقی مبنی بر گرفتن نتیجه وجود ندارد. این پروسه ممکن است ۳ هفته یا حتی ۳ ماه طول بکشد. بنابراین باید با دانستن این نکته نسبت به سفر به اتریش برنامه ریزی کنید. معمولا با اخذ ویزای اتریش می‌توانید به مدت ۹۰ روز در این کشور بمانید.

جمع بندی

سفر به کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر از محبوبیت بالایی بین گردشگران برخوردار است. شاید اتریش از جمله کشورهایی باشد که کمتر کسی نسبت به سفر از طریق سفارت این کشور اقدام می‌کند. اما گاهی این مسیر شاید برای رسیدن به اروپا برایتان ساده‌تر باشد. هرچند تمامی مراحل اخذ ویزای شینگن از طریق تمامی سفارت‌ها یکسان است، اما گاهی اقدام از طریق سفارتی که گردشگر کمتری دارد می‌تواند زمان بیشتری برای شما بخرد. در هر حال با ورود به منطقه شینگن شما خواهید توانست به سایر کشورهای این منطقه نیز سفر کنید. بنابراین ورود به اتریش برای شما ورود به کشورهای اطراف آن همانند آلمان یا ایتالیا را نیز بهمراه خواهد داشت. اگر می‌خواهید سریع‌تر به نتیجه برسید و اطمینان بیشتری نسبت به مدارک ارائه شده و اخذ ویزای شینگن خود داشته باشید با شرکت ساحل شنی درخشان تماس بگیرید تا مسیر رسیدن به این کشور زیبا را برایتان هموارتر کند.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =