کشور جمهوری چک که معمولا آن را اختصارا چک می‌نامند یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که با کشورهای آلمان، اتریش، اسلواکی و لهستان هم مرز است. پایتخت چک که بزرگترین شهر آن نیز است شهر پراگ نام دارد که بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از پربازدیدترین شهرهای این کشور محسوب می‌شود. چک کشوری زیبا و کوهستانی است که مناظر منحصر به فردی برای تماشا دارد. همچنین چک هفتمین کشور امن و صلح طلب جهان است. اخذ ویزای چک نیز همانند اخذ ویزای سایر کشورهای عضو شینگن با گرفتن وقت سفارت چک آغاز می‌شود. برای اینکه این مسیر را بری علاقه مندان سفر به این کشور اروپایی هموارتر کنیم اطلاعاتی را درباره نحوه گرفتن وقت سفارت چک و اخذ ویزای چک با شما در میان می‌گذاریم.

فراموش نکنید، شرکت ساحل شنی درخشان آماده خدمت رسانی و کمک کردن شما در ارتباط با اخذ ویزای شینگن و گرفتن وقت سفارت‌ها از جمله وقت سفارت فرانسه، وقت سفارت بلژیک و در مواردی وقت فوری سفارت‌ها است. فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا ما سریع‌ترین مسیر را برای رسیدن به مقصدتان آماده کنیم.

سفر به پراگ اخذ ویزای چک

پراگ یکی از زیباترین پایتخت‌های اروپای مرکزی است که با قلعه‌ها و کاخ‌های قدیمیش شناخته شده است.

هر آنچه باید درباره گرفتن وقت سفارت چک بدانید

همانند سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشور چک نیز نیاز به ویزای شینگن دارد. برای اخذ این ویزا نیز ابتدا باید به سایت سفارت چک مراجعه کنید و فرم تقاضانامه ویزا را با دقت پر کنید. پیش از پر کردن این فرم نیاز است ابتدا با انواع ویزای شینگن آشنا باشید تا بدانید برای کدام نوع ویزا اقدام می‌کنید. ساحل شنی درخشان در این زمینه شما را راهنمایی خواهد کرد و پروسه پر کردن فرم تقاضانامه را با اطلاعات شما بعهده خواهد گرفت تا به شما تضمین کند این فرم بی نقص و بدون هیچگونه ایرادی تکمیل خواهد شد.

پس از اینکه فرم تقاضانامه ویزا پر و ارسال شد، وقت سفارت چک به شما اعلام می‌شود. این تاریخ ممکن است دو هفته یا یک ماه بعد باشد بنابراین باید آمادگی منتظر ماندن را داشته باشید مگر اینکه برای سفر به چک عجله داشته باشید که در این صورت لازم است با ما در ساحل شنی درخشان در رابطه با اخذ وقت فوری سفارت چک مشورت کنید تا ما راه حلی برای تسریع این پروسه در اختیارتان قرار دهیم.

حالا که وقت سفارت چک برایتان مشخص شد باید همراه با مدارکی که برای ویزایتان مورد نیاز است در روز و ساعت مقرر در سفارت چک واقع در تهران، فرمانیه، خ پاسداران شمالی، خ بوستان، کوچه نسترن، پلاک ۳۶ جهت انگشت نگاری و مصاحبه رجوع کنید. لازم به ذکر است حضور شخص متقاضی در وقت سفارت چک الزامی است و هیچ شخصی نمی‌تواند مدارک شخص دیگری را، حتی خانواده درجه یک، با خود به سفارت ببرد.

چطور وقت سفارت چک بگیریم

پرکردن فرم تقاضانامه ویزا ممکن است کمی پیچیده باشد، در پر کردن اطلاعات این فرم عجله نکنید چرا که هر اطلاعات اشتباه و ناقصی در این فرم ممکن است موجب شود در اخذ ویزای شینگن به مشکل برخورد کنید. دقت داشته باشید اطلاعات این فرم پس از ارسال قابل ویرایش نیست.

هنگام مراجعه به سفارت چک چه مدارکی باید بهمراه داشته باشیم؟

از آنجایی که مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع ویزای شینگن متفاوت است باید ابتدا مشخص کنید برای کدام نوع ویزا اقدام می‌کنید تا مدرک صحیحی برای ارائه به سفارت آماده کنید. اما به طور معمول مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی چک به شرح زیر است:

  • پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی
  • یک عدد عکس با پس زمینه سفید. این عکس باید جدید باشد و چهره شما با عکس هیچگونه تفاوتی نداشته باشد.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای چک، از آنجایی که مدت زمان اقامت شما در چک مهم است حتما باید بلیط برگشت داشته باشید.
  • رزرو هتل که شروع و پایان آن با بلیط همخوانی داشته باشد.
  • در صورتیکه در جایی غیر از هتل اقامت دارید، مثلا خانه فامیل یا یکی از دوستان، لازم است دعوتنامه فرد را در مدارکتان ارائه کنید. در این دعوتنامه نیز اطلاعات خاصی باید نوشته شود که جهت مطلع شدن از آن می‌توانید با ما در ساحل شنی درخشان تماس بگیرید.
  • گواهی اشتغال به کار به روی سربرگ شرکت همراه با مهر و تاییدیه مدت زمان مرخصی. این نامه حتما باید به انگلیسی نوشته شده باشد. ارائه فیش حقوقی و بیمه نیز می‌تواند به تکمیل شدن مدارکتان کمک کند.
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان.
  • پرینت حساب ۶ ماه گذشته. این پرینت حساب باید شرایط خاصی داشته باشد و مبلغ معینی در آن وجود داشته باشد. جهت اطلاع دقیق از این شرایط با ما در ساحل شنی درخشان به شماره ۰۲۱۵۷۹۳۸ تماس بگیرید.
  • بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو. برای اخذ بیمه مسافرتی نیز می‌توانید با ساحل شنی درخشان تماس بگیرید.
  • پرداخت هزینه بررسی مدارک به صورت نقدی یا کارت.
  • فرم تقاضانامه که برای گرفتن وقت فوری سفارت چک پر کردید.

فراموش  نکنید در روز مصاحبه اصل مدارک شناساییتان را بهمراه خود ببرید. این مدارک فقط جهت صحت اعتبار و شناسایی شما مورد استفاده قرار می‌گیرد و نیازی نیست همراه مدارکتان در سفارت بماند.

همچنین، در نظر داشته باشید تمامی مدارک باید به طور رسمی توسط دارالترجمه ترجمه شده و مهر دادگستری داشته باشد. جهت ترجمه مدارک نیز می‌توانید از ساحل شنی درخشان کمک بگیرید.

یک نکته مهم دیگر این است که روند بررسی مدارک و تایید ویزای شما ممکن است تا ۳ ماه طول بکشد. بنابراین اگر قصد سفر به کشور چک را دارید بهتر است حداقل سه ماه پیش از زمان سفرتان نسبت به گرفتن وقت سفارت چک اقدام کنید.

جمع بندی

کشور چک یکی از زیباترین کشورهای اروپای مرکزی است با این وجود شاید به نسبت کشورهای فرانسه یا هلند بین گردشگران ایرانی محبوبیت نداشته باشد. اما از آنجایی که ممکن است گرفتن وقت سفارت از سفارت‌های پرتردد نظیر آلمان کمی دشوار باشد، اقدام جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت‌هایی که خیلی شلوغ و پرتردد نیستند نیز می‌تواند برای شما مفیدتر باشد چرا که احتمال اینکه زودتر نوبت مصاحبه شما بشود بیشتر است بنابراین با خیال راحت‌تری می‌توانید نسبت به اخذ ویزای شینگن و سفر به کشور محبوبتان اقدام کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 8 =