وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش

ایرانیانی که کشور اتریش را برای مسافرت انتخاب می کنند باید درجریان باشند که داشتن ویزا جهت مسافرت به این کشور الزامی می باشد ؛ درخواست ویزای اتریش مستلزم اخذ وقت سفارت اتریش جهت مصاحبه حضوری می باشد ؛ فرآیند اخذ وقت سفارت اتریش بصورت اینترنتی بوده و می بایست از سایت سفارت اتریش بصورت آنلاین نوبت دریافت نمود متقاضیان می بایست حداکثر سه ماه قبل از سفرخود نسبت به اخذ وقت سفارت اتریش اقدامات لازم را انجام دهند؛ لازم به ذکر است که برا ی کودکان نیز باید بصورت جداگانه  وقت سفارت اخذ شود.ازان جایی که کشور اتریش عضو توافقنامه شنگن می باشد جهت ورود به این کشور می بایست ویزای شنگن داشته باشیم.  متقاضیان در روز مصاحبه می بایست همراه با پرینت فرم درخواست ویزا مدارک لازم جهت اخذ ویزای اتریش را جهت تحویل به افسر سفارت به همراه داشته باشند درصورتیکه مدارک ارائه شده به سفارت ناقص باشد سفارت از پذیرش مدارک خودداری کرده و می بایست مجدد وقت سفارت جدیدی را جهت مصاحبه حضوری تعیین نمایید.

وقت سفارت اتریش

به آندسته ازمتقاضیانی که زمان کافی جهت اخذ وقت سفارت اتریش ندارند پیشنهاد می کنیم که فرآیند اخذ وقت سفارت اتریش را به کارشناسان ما در شرکت اسکای لاین محول نمایند ازاینرو متقاضیانی که خواستار اخذ وقت سفارت اتریش فوری هستند می توانند با شماره های 22119951-4 (021) تماس حاصل نمایند.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری اتریش

جهت اخذ به موقع ویزا، متقاضیان می بایست درخواست های مربوط به ویزا را حداقل چهارهفته قبل از سفرخود به سفارت ارائه دهند همچنین حضور اشخاص متقاضی در روز مصاحبه الزامی بوده و فرم درخواست ویزا باید توسط هر یک از متقاضیان بطور کامل تکمیل و در روز مصاحبه امضا شده فرم به همراه مدارک زیر به سفارت تحویل داده شود.

  • فرم درخواست ویزا که توسط شخص تکمیل وامضا شده باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی بصورت تمام رخ که قدیمی تراز6 ماه نباشد.
  • گذرنامه معتبری که دارای حداقل 2صفحه خالی وحداقل 3 ماه بیشتر ازویزای درخواستی اعتبارداشته باشد.
  • مدارک کاری و شغلی متقاضی همراه با ترجمه ی مدارک به آلمانی
  • بیمه نامه مسافرتی با حداقل پوشش 30 هزار یورو برای کل مدت سفر
  • نامه شرکت ایرانی که درآن سمت شخص مورد نظر، مدت زمان ارتباط کاری شرکت با اتریش وهدف سفر به اتریش به همراه ترجمه آلمانی آن مشخص شده باشد.
  • بلیط رفت و برگشت به اتریش
  • مدارک مالی همانند صورتحساب های بانکی ، تاییدیه بانکی و گردش حساب 3 ماهه اخیر که نشاندهنده تمکن مالی شخص در طول مدت اقامت وی در اتریش باشد.
  • ارائه دعوتنامه تجاری که از طرف شرکت دعوت کننده اتریشی برای شخص ارسال شده است.
  • پرداخت هزینه 60 یورویی جهت رسیدگی به درخواست ویزا که قابل استرداد نمی باشد.

متقاضیان توجه داشته باشند که مدت ویزای صادر شده جهت سفر به اتریش 90 روز در هر شش ماه می باشد ازاینرو متقاضیانی که قصد تحصیل دراتریش را دارند یا اینکه می خواهند بیشتر از 6 ماه در اتریش اقامت داشته باشند می بایست هنگام وقت مصاحبه “جهت اقامت” درخواست نمایند.

 هزینه ویزای اتریش

جهت درخواست ویزای شنگن اتریش متقاضیان می بایست مبلغ 60 یورو برای افراد بالای 12 سال  و برای کودکان بین 6-12 سال مبلغ 35 یورو پرداخت نمایند افراد زیر6 سال نیز از پرداخت هزینه معاف می باشند. متقاضیان ویزای اقامت نیز به ازای اقامت 91-180 روزمی بایست مبلغ 100 یورو پرداخت نمایند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش به افرادیکه قصد گردش و دیدار از اعضای خانواده و خویشاوندان را دارند تعلق می گیرد مدت زمان صادر شده جهت ویزای توریستی نیز 30 روز می باشد از اینرو متقاضیان می بایست درخواست ویزای شنگن توریستی  داشته باشند و با همراه داشتن مدارک زیر در روزمصاحبه  درمحل سفارت اتریش درتهران حاضر باشند:

  • فرم درخواست ویزا که توسط شخص متقاضی تکمیل وامضا شده باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی جدید بصورت تمام رخ با پیش زمینه سفید که بیشتر از6 ماه ازگرفتن آن نگذشته باشد.
  • گذرنامه ای معتبرکه دارای حداقل دو صفحه خالی و دارای حداقل 6 ماه بیشتر از ویزای درخواست شده دارای اعتبار باشد؛ ضمنا از صفحات 1 تا5 گذرنامه و کلیه صفحاتی که دارای مهر ویزای شنگن است نیز می بایست کپی تهیه نمایید.
  • مدارک شغلی متقاضی مناسب با شغل کاربر به همراه گواهی درامد کاربر که به زبان المانی ترجمه شده باشد.
  • رسید مربوط به رزروآنلاین هتل دراتریش
  • رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز به اتریش
  • دعوتنامه رسمی درصورتیکه توسط یکی از اعضای خانواده ودوستان برای سفر به اتریش دعوت شده باشید. فرم دعوتنامه باید شامل اطلاعات شخص دعوت شونده مثل شماره گذرنامه و تاریخ اعتبار آن، مدت زمان اقامت ، محل مشخص شده جهت اقامت فرد متقاضی باشد بعد از ارسال فرم دعوتنامه دراداره مربوطه کد11 رقمی داده می شود که درخواست کنندگان با استفاده از این کد می توانند نسبت به اخذ ویزا اقدام نمایند. همچنین شخص ارسال کننده دعوتنامه می بایست مدارکی مثل گذرنامه ، کارت شناسایی معتبر اتریشی،اجاره نامه یا قرارداد خانه ای که درآن ساکن هستند را به همراه صورتحساب بانکی و گردش سه ماه آخر حساب بانکی خود را برای شخص دعوت شده ارسال کنند.
  • مدارک مالی شخص متقاضی شامل صورتحساب بانکی، تاییدیه بانکی و گردش حساب بانکی که نشاندهنده تمکن مالی شخص در مدت اقامت وی در اتریش باشد.
  • برای افرادیکه به سن قانونی نرسیده اند و به تنهایی سفر می کنند رضایت نامه محضری والدین وحکم دادگاه به همراه ترجمه آلمانی آن نیز الزامی است.
  • شناسنامه متقاضی به همراه کپی صفحات آن
  • بیمه نامه مسافرتی با حداقل پوشش 30هزاریورو برای کل مدت اقامت متقاضی در اتریش
  • هزینه لازم جهت بررسی مدارک جهت اخذ ویزا 60 یورو می باشد که این هزینه برای افراد6-12 سال 35 یورو و برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد.

توجه داشته باشید که تمامی مدارک فوق می بایست به زبان المانی ترجمه شده باشد و نسخه کپی شده از مدارک نیز می بایست در روزمصاحبه همراه با نسخه اصلی آن به افسر تحویل داده شود.

ویزای تحصیلی اتریش

دانشجویانی که در یکی از دانشگاه های سراسری /آزاد درایران مشغول به تحصیل هستند می توانند با اخذ گواهی اشتغال به تحصیل به همراه ریز نمرات تایید شده دانشگاه برای ادامه تحصیل در اتریش اقدام نمایند. مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش عبارتند از:

  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزای دانشجویی که امضا شده باشد.
  • دو قطعه عکس جدید با پیش زمینه سفید و بدون روتوش
  • گذرنامه معتبرمتقاضی که دارای صفحه خالی واعتبار حداقل سه ماه بیشتر از درخواست ویزا باشد.
  • نامه پذیرش دانشگاه به همراه فتوکپی آن
  • گواهی عدم سوء پیشینه که به زبان آلمانی ترجمه شده باشد.
  • اسناد بانکی که نشاندهنده استطاعت مالی داوطلب درمدت اقامتش در اتریش باشد لازم بذکر است که باید به ازای هرشخص بالغ 10 هزار یورودرحساب بانکی افراد باشد.
  • گردش حساب سه ماهه اخیر از حساب بانکی داوطلب
  • اجاره نامه منزل یا خوابگاهی که قرار است داوطلب درطی اقامتش دراتریش آنجا ساکن باشد.
  • شناسنامه متقاضی و درصورت متاهل بودن شخص ترجمه سند قباله ازدواج وی
  • بیمه نامه مسافرتی شخص با حداقل سقف پوشش 30 هزار یورودرکل مدت اقامت دراتریش
  • پرداخت مبلغ 100 یورویی جهت اخذ ویزا

درباره اتریش

اتریش کشوری در اروپای مرکزی است که از شمال با آلمان ، چک و از شرق با اسلواکی ، مجارستان و از جنوب با ایتالیا، اسلونی وازغرب با سوئیس ،لیختنشاین دارای مرزمشترک می باشد ودارای 9ایالت می باشد که وین یکی از ایالتها ی آن محسوب می شود وهریک از ایالت ها توسط یکنوع حکومت ایالتی اداره می شوند و  در راس آنها رئیس جمهور فدرال قرار گرفته است. پایتخت اتریش نیز وین می باشد.

از کشور اتریش بعنوان مهد تمدن موسیقی و معماری دنیا نامبرده می شود زبان رسمی مردم  آن  آلمانی بوده و اکثریت مردم آن به زبان انگلیسی آشنا هستند؛ واحد پول اتریش نیز یورو می باشد.

برخی ازجاذبه های گردشگری اتریش عبارتند از: خانه اپرای ملی وین، کلیسای سنت استفان، ساختمان پارلمان اتریش، قصرشنبرون ، قصرپادشاهی هوفبورگ در پایتخت آن یعنی وین  و قصر میرابل درسالزبورگ و …

آدرس سفارت اتریش

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی، کوچه میرولی پلاک 6-8 می باشد.

تلفن تماس:22750046-021

ساعت  کاراداری  سفارت اتریش یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 تا 12 و 13:30 تا 15 می باشد.

متقاضیان جهت دریافت گذرنامه و مدارک تایید شده می توانند ازساعت 14-14:30 به سفارت مراجعه نمایند.

 

جهت اخذ وقت سفارت با ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *